Mladoženja pročitao zavjete i osramotio sebe i mladenku. Njegova mama: "Kaznit ću ga"

Foto: TikTok

BRITANAC Michael Lentini zamalo je upropastio vlastito vjenčanje čitanjem zavjeta. Na vjenčanju je pred svima okupljenima i pred mladenkom Destiny počeo čitati zavjete u kojima je govorio o svom seksualnom životu.

Snimku njegova govora i reakcija mladenke objavio je fotograf s vjenčanja Jonathan Pajake, a pojasnio je i što se dogodilo prije čitanja zavjeta. "Znao sam da će nešto poći po zlu kada sam ga uoči vjenčanja pitao ima li što za poručiti svojoj budućoj supruzi. On mi je na to odgovorio da se nada da će imati puno seksa", rekao je fotograf, a kasnije su se njegove slutnje i ostvarile.

"Dvije su stvari potrebne da bih ja bio sretan, a to su pun trbuh i prazna jaja. U većini stvari si nevjerojatna, ali moramo ti dati par savjeta o kuhanju. No, čak i kad mi trbuh nije pun, ne postoji netko koga bih mogao više voljeti, osim možda ako ne upoznam Margot Robbie", rekao je mladoženja i još nadodao.

@lensculture You’re not gonna believe what he said in his vows! #weddingvows #groomsvows #ohhno #brideandgroom #weddingbloopers #weddingceremony #vowsgonewrong ♬ Full Heart Empty Balls - Jonathan Pajak

"Kaznit ću ga zbog ovog"

"Uvijek su mi govorili da život postaje bolji kada djeca odu na spavanje, a žena mi kaže da dođem u spavaću sobu", rekao je Michael. Za vrijeme njegova govora supruga se stalno hvatala za glavu i tu i tamo glasno smijala, a onda je još uslijedio i P.S.

"Budući da si tako dobra u donošenju odluka, kao što je ova da se udaš za mene, možeš odabrati hoćeš li večeras završiti kao štrudla ili Twinkie", pročitao je mladoženja.

Njegov je govor nakratko prekinula njegova majka koja je poručila da će ga kazniti. "S obzirom na to da sam ja njegova majka, pozabavit ću se njime kasnije. Svakako će biti kažnjen zbog ovog", rekla je njegova majka.

Javila se i supruga

Ispod videa koji je fotograf objavio na TikToku, zaredali su se brojni komentari i većina ljudi baš i nije bila oduševljena viđenim.

"Ja bih ga odmah ostavila", "Ovo je tako tužno pa on uopće nije zaljubljen u nju, spominje samo fizičke stvari", "Ovo je baš tužno", "Suprug i ja imamo ovakav smisao za humor, ali da mi je to rekao na vjenčanju, zgrozila bih se", "Sve je ovo izgovorio ispred svoje i njezine obitelji", "Otrčala bih s tog vjenčanja nakon ovakvog govora", "Mislim da bih se rasplakala", samo su neki od komentara.

A u komentarima se javila i supruga Destiny Lentini, koja kaže da njoj nisu smetali ovakvi zavjeti. "Ovo nije bila 'crvena zastava', kako neki kažu. Mi smo zajedno već deset godina i odlučili smo se vjenčati netom prije naše desete godišnjice", napisala je u komentarima mladenka.

Pročitajte više