Mnogi ne znaju da se i ovo može online. Jeste li već isprobali?

Foto: 123RF

JEDNA od pozitivnih stvari koje nam je donijela 2020. je brži razvoj digitalizacije. Neke od stvari koje nismo ni mogli zamisliti da radimo bez obilaženja poslovnica i čekanja u dugim redovima sada možemo obaviti u nekoliko minuta, i to bez napuštanja doma.

Do ubrzane digitalizacije vjerojatno ne bi došlo da nas uvjeti nisu doveli u situaciju u kojoj je prilagodba bila neophodna. Premda su uvjeti za život i rad u 2020. bili daleko od idealnih, ljudi su se pokazali fleksibilnijima i otvorenijima za promjene i spremnijima za budućnost vjerojatno i više nego što su sami od sebe očekivali.

Što se sve promijenilo u 2020.?

U 2020. smo svjedočili pohađanju školske nastave na daljinu. Premda se takav oblik škole prije godinu dana možda činio kao priča iz daleke budućnosti, obrazovni stručnjaci, učenici i studenti uspjeli su se tome prilagoditi u vrlo kratkom roku. Osim toga, mnogi smo u 2020. svoj posao radili od doma, nerijetko u papučama i donjem dijelu trenirke. Takvu fleksibilnost i radne uvjete mnogi su prije ovoga mogli samo sanjati.

Još jedna pogodnost koja nam je olakšala život u 2020. je i digitalizacija u upravi i zdravstvu. Brojne dokumente mogli smo izvaditi online preko sustava e-građani, a u povijest su otišle i papirnate uputnice umjesto kojih sada koristimo e-uputnice. 

Možda ranije niste koristili usluge online kupovine, no sada je i to postalo jednostavnije nego ikad pa smo tako putem webshopa i aplikacija naručivali sve, od namirnica do odjeće ili namještaja. Mnoge naše tvrtke, poput Croatia osiguranja, također su se vješto prilagodile svjetskim trendovima i omogućile korisnicima da na jednostavan način dođu do njihovih usluga. 

Prvo 100% digitalno osiguranje vozila, do kraja vikenda ugovorite uz uštedu od 150 kuna

Vjerojatno ste već čuli za LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje vozila u Hrvatskoj. U posljednjih par mjeseci ovo osiguranje, koje korisnicima omogućava da sve svoje potrebe vezane za osiguranje automobila - od kupnje police pa sve do eventualne prijave štete - obave brzo, jednostavno i digitalno, postalo je pravi hit. 

Sjajna vijest je da do ponedjeljka, 18. siječnja, LAQO možete ugovoriti po povoljnijoj cijeni. Svi koji ugovaraju police obveznog ili kasko osiguranja pri kupnji mogu unijeti kod PAVLE150 i ostvariti uštedu od 150 kuna na ukupni iznos.

Foto: Press

Cijeli proces je digitalan

Osim zbog jednostavnosti i vrhunskog korisničkog iskustva, LAQO je među korisnicima popularan i zbog dodatnih beneficija. Svi koji ugovore LAQO dobit će 50% bonusa, a tu je i opcija Manje voziš, manje plaćaš, što znači da će LAQO osiguranici koji u godini dana prijeđu manje od 10.000 kilometara dobiti popust do 10% pri obnovi svoje police obveznog osiguranja.

Kako smo već napomenuli, cijeli proces kupnje je digitalan i može se obaviti s mobitela ili laptopa. Pritom ne morate unositi podatke koje ne znate napamet ili vam ne pišu na nekoj od kartica u novčaniku. Do ponude dolazite u sekundi, a kupnja se može obaviti doslovno unutar jedne minute. Na kraju na vaš mail stiže digitalna polica koju možete spremiti u mobitel tako da je uvijek uz vas. Posjetite laqo.hr i izračunajte cijenu za svoj automobil.

Sadržaj donosi Index u suradnji s LAQO te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.  

Pročitajte više