Slavni se opraštaju od Larryja Kinga: "Samo se kod njega zaista moglo razgovarati"

Screenshot: YouTube

NAKON vijesti da je preminuo legendarni američki televizijski voditelj Larry King, mnogi se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

"Televizijska legenda", napisao je britanski voditelj Piers Morgan.

"Larry King bio je moj heroj dok se nismo udaljili nakon što sam ga zamijenio na CNN-u, a on je rekao da je moja emisija 'poput promatranja punice kako slijeće s litice u vašem novom Bentleyu.' (Ženio se 8 puta, tako da je stručnjak za punice.) Ali bio je sjajan televizijski voditelj", dodao je Morgan.

"Kad su me 1998. zamolili da odradim audiciju za ulogu voditelja u seriji The Sopranos, pitali su me mogu li napraviti intervju 'više poput Larryja Kinga'. Rekao sam ne. King je bio neponovljiv", napisao je novinar Pat Kiernan. 

Bivša zvijezda Kafića Uzdravlje Kirstie Alley napisala je: "Jedini voditelj talk showa koji vam je dopustio da razgovarate. Legendaran."

"Upravo sam čuo grozne vijesti o Larryju Kingu. Toliko me naučio. Bio je pravi mensch. Vjerojatno me čak i naučio tu riječ. Vidimo se, hvala na smijehu. Pozdravi Ricklesa", napisao je voditelj Craig Ferguson.

King je vodio emisiju Larry King Live 25 godina dok 2010. nije odstupio i predao je Piersu.

"Ne znam što bih rekao, osim hvala mojoj publici. I umjesto zbogom, doviđenja", kazao je u svojoj posljednjoj emisiji Larry.

Pročitajte više