Model želi najveću stražnjicu na svijetu: Spremna sam platiti 50.000 dolara

Foto: Instagram

INSTAGRAM model želi imati najbolju stražnjicu na svijetu.

Meli Santa 24-godišnjakinja je koju prati više od 400 tisuća ljudi na Instagramu i koja redovito objavljuje provokativne fotografije u donjem rublju. 

Osim toga, obožava plastične operacije i priznaje da ih je imala već nekoliko, uključujući brazilski butt lift, operaciju nosa, dvije operacije grudi, a napunila je i usne filerima. No usprkos pažnji koju dobiva, perzijska ljepotica želi još operacija - konkretno želi veću stražnjicu, otkrila je za Daily Star.

"Želim najbolju stražnjicu na svijetu. Na misiji sam da je povećam."

"Stražnjica mi izgleda poprilično prirodno sad, no preferiram umjetan izgled pa želim implantate da je još povećam", objasnila je.

"Ići ću na operacije dok ne dobijem rezultat koji želim", otkrila je djevojka kojoj fanovi plaćaju 200 dolara mjesečno za pretplatu na njezin Premium Snapchat.

No njezina misija baš i ne ide po planu. Kaže kako su svi estetski kirurzi s kojima je razgovarala odbili novu operaciju.

"Mnogi se dive mojoj stražnjici i ispituju me gdje sam je napravila. Kažu mi da je 100% prirodna i da je ne bih trebala mijenjati."

"Posjetila sam brojne estetske kirurge koji su mi preporučili da je ne mijenjam. A odbijaju to jer je već velika i okrugla pa bi još veća izgledala disproporcionalno s mojim tijelom."

No Meli kaže kako je toliko očajna da je spremna platiti više. "Platit ću 50 tisuća dolara bilo kojem uglednom kozmetičkom kirurgu koji će mi ispuniti želju", rekla je te dodala kako je na svojoj misiji za najbolju stražnjicu na svijetu spremna putovati u bilo koji dio svijeta. 

Pročitajte više