Moderna Pepeljuga: Španjolac se zaljubio u misterioznu Srpkinju, Fejs ih spojio za manje od dva dana

 Foto: Facebook

IAKO cijela priča zvuči kao bajka, sudeći po masovnom dijeljenju na društvenim mrežama, riječ je o pravoj sceni iz stvarnog života koja je započela na Tajlandu na dočeku Nove godine, a sretan kraj imala, naravno, na Facebooku.

Naime, jedan Španjolac tamo je upoznao misterioznu Beograđanku koja ga je potpuno očarala. Razmijenili su nekoliko riječi, čestitala mu je Novu godinu, no nakon toga je nestala. Njegova zaposlenica, porijeklom Srpkinja, odlučila je pomoći svom šefu i podijelila njegovu priču na Facebooku.

"Moj šef, koji je iz Španjolske, ove zime je upoznao jednu djevojku iz Beograda na Tajlandu. Djevojka ga je naravno oborila s nogu pa je, u želji da je impresionira, odlučio da se pohvali svojim znanjem srpskog i rekao joj jedinu rečenicu koju zna točno izgovoriti: "Ja imam pločice." Rečenicu koju sam ga, priznajem, osobno naučila jer je procijenio da će mu najviše biti od koristi kad krene u pohod na Srpkinje. Njoj je to valjda bilo simpatično (ili bar tako on kaže) pa je prozborila još koju s njim i čak mu je došla čestitati Novu godinu. Ali tad je pala kiša i ona je nestala, a da on nije stigao ni pitati je kako se zove. Klasična Pepeljuga.
Tako da, ako znate neku Beograđanku koja je bila na Tajlandu za Novu godinu i odgovara opisu, bila bih vam zahvalna kad biste mi pomogli da je nađem. Prvo, zato što mi je šef rekao da mogu tražiti što god želim ako je uspijem locirati. Drugo, zato što je alternativa da ga vodim u Beograd da je tražimo sami. A najviše zbog toga što želim vidjeti koliko je zaista mali svijet. Ili Beograd", napisala je djevojka.

U trenutku kada se objava pojavila na Facebooku znalo se samo da je djevojka imala smeđu kosu, da je bila iz Beograda te da se sve to dogodilo na plaži Ko Pha Ngan.

Samo tridesetak sati kasnije, ista djevojka na Facebooku je objavila da su uspjeli pronaći misterioznu djevojku. 

Pročitajte više