Modna urednica objavila snimku s ulice koja će uplašiti brojne žene: "Može se dogoditi i vama"

Foto: Facebook

MODNA urednica Jyoti Matoo iz Leedsa na Facebooku je objavila snimku na kojoj je nepoznati muškarac slijedi do njene kuće u West Yorkshireu.

Jyoti je hodala prema svom domu oko tri sata poslijepodne u četvrtak, kad je shvatila da iza nje hoda nepoznati muškarac. Kako bi mu pobjegla, iznenada je promijenila smjer, no užasnula se kad je shvatila da on i dalje hoda za njom.

Svjesna da je u opasnosti, ova 30-godišnjakinja brzo je prišla dvjema ženama koje su pričale u ulici i stala pored njih, što je zbunilo muškarca. Najprije je stao, a zatim glumio da se izgubio te se udaljio.

Jyoti kaže da nije bila svjesna koliko joj je blizu muškarac došao dok nije pogledala snimku.

"Bojim se uopće pomisliti što se moglo dogoditi. Nemam pojma koliko dugo me je slijedio jer sam išla po dućanima. Primijetila sam ga kod mosta, a iako je na ulicama bilo puno ljudi on nije odustao od toga da me prati. Ne znam je li me planirao opljačkati ili napasti, ali sigurna sam da je samo čekao da ostanem sama na ulici. Srećom vidjela sam te dvije žene i stala pored njih, njima nije bilo jasno što radim. On je tad počeo gledati po zgradama kao da se izgubio pa pobjegao", rekla je urednica magazina Voir.

Snimku je objavila kako bi upozorila druge na opasnost: "Ovo se može dogoditi i vama".

Pročitajte više