Mogli biste osjetiti ljubomoru kad vidite božićnu čestitku Andreja Kramarića

Foto: Instagram

ANDREJ KRAMARIĆ i njegova djevojka Mia Ćurković Božić provode na dalekom Mauricijusu, a njegovim obožavateljima božićnu su čestitku uputili s plaže.

"Sretan Božić svima", napisao je Kramarić uz fotografiju na kojoj je najviše pozornosti privukla njegova prezgodna djevojka u badiću.

"Mia gori", "Preslatki ste... A naša zgodna Mia...", divili su se neki, dok su drugi uzvratili čestitkom nogometašu. Inače, Mia je 24-godišnja Zagrepčanka i studentica veterine. Prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na slavlju priređenom hrvatskim reprezentativcima u jednom zagrebačkom restoranu.

"Uskoro će biti dvije godine otkako smo zajedno. Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", rekao je Andrej ranije za Story.

Pročitajte više