"Moja kći je rekla: 'Odlazi, čudovište.' Shvatila sam da moram piti lijekove"

Foto: Guliver Image/x17

GLUMICA Lake Bell majka je dvoje djece, kćeri Nove i sina Ozgooda. Obje bebe rodila je kod kuće, a kako je ispričala u podcastu The Conversation with Amanda De Cadenet, nakon porođaja sina počela je piti lijekove.

Tvrdi da je isprva bila protiv lijekova jer ima holistički pristup životu, no na kraju je odlučila prekinuti muku lijekom Zoloft.

"Nikad se prije nisam osjećala tako. Srce me boli zbog onih koji to prolaze svakog dana. Znam što je to, to je čudovište, to je demon", rekla je.

Dodala je da je tijekom života vjerovala da su lijekovi posljednja opcija.

Njen sin rodio se s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata, zbog čega mu je bio smanjen dotok kisika te je 11 dana proveo na intenzivnoj njezi u bolnici.

"Nisam znala hoće li ostati živ, hoće li hodati jednog dana i govoriti. Imam i kćer i zbog nje sam si ponavljala da moram opet biti čovjek, ali nisam znala kako", ispričala je.

Slomila se jedne večeri u bolničkoj sobi svog sina, kad je s njom bila kći Nova.

"Sjećam se da je moja kći rekla u jednom trenutku: 'Odlazi čudovište, odlazi.' Pitala sam je je li dobro, a ona je odgovorila da je čudovište još tu i da se ne može igrati tu. Znala sam o čemu govori. Osjetila je da nisam 'normalna mama'. Osjećala je da je demon u sobi i htjela je da ode", rekla je Bell.

Te je noći liječnike molila za neki lijek, a propisali su joj male doze Zolofta.

"Vratio me na mjesto na kojem sam mogla biti. Bilo je veoma racionalno. Trebala sam biti samo Lake i konačno sam prodisala kao Lake, a ne kao ta druga osoba koju nisam poznavala", rekla je.
 

Pročitajte više