Monica Lewinsky (50) danas se bavi aktivizmom i izgleda - bolje nego ikad

Foto: Profimedia

IAKO je javnost uglavnom pamti kao ljubavnicu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, Monica Lewinsky već se godinama bavi aktivizmom, a sada je na društveno angažiran način zakoračila i u svijet mode. 

50-godišnjakinja se u javnosti rijetko pojavljuje, no sada je snimila kampanju brenda Reformation iza koje stoji organizacija koja se bavi motiviranjem žena da izađu na predsjedničke izbore te da daju svoj glas.

"Glasanjem naš glas postaje najmoćniji instrument demokracije. A ove godine ulozi su posebno visoki zbog frustracije birača i apatije koja prijeti značajnim utjecajem na odaziv", rekla je Lewinsky, prenosi People. 

"Prelijepa si", "Nikad ljepša", "Ne znam na kojoj si fotografiji ljepša", "Svaka čast", "Blistaš", "Pokušali su te pokopati, ali nisu znali da si supermodel", nizali su se komplimenti. 

"Najpoznatija ljubavnica na svijetu"

Monicu i danas prati nadimak "najpoznatije ljubavnice na svijetu" koji je stekla 1998. godine, kada je svijet doznao za njezinu aferu s tadašnjim američkim predsjednikom Billom Clintonom.

U Bijelu kuću je došla 1995. godine kao pripravnica, a netom prije nego što je afera dospjela u medije, Monica je premještena u Pentagon jer su smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom.

Lewinsky je priznala kako je imala odnos s Clintonom devet puta i to u uredu u Bijeloj kući. Premda je Clinton oslobođen svih optužbi za opoziv za krivokletstvo i ometanje pravde, skandal je prouzročio dugoročnu štetu Monicinu ugledu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.