Monika Kravić je prije 16 godina izgledala potpuno drugačije nego danas

Foto: Luka Šangulin/Index/Nova TV

DANAS se Monika Kravić rijetko pojavljuje u javnosti, ali mnogi je se sjećaju kao omiljenog televizijskog lica. No sjećate li se kako je počela njena karijera? 

Davne 2003. Monika se našla među 500 kandidata koji su se prijavili na show Story SuperNova u kojem je pobjedniku bilo obećano mjesto stalnog voditelja Nove TV. 

Nakon selekcije našla se među 16 odabranih kandidata koji su u daljnjem tijeku showa učili razne vještine poput rada u televizijskom studiju ili ponašanja na pozornici. Među ostalim kandidatima tu su se našle i Paola Valić, bivša misica Rajna Raguž, Nikolina Pišek i Anja Alavanja. Show je vodio Rene Bitorajac. 

Iako je pobjednik showa bio Marin Tironi, nakon nesuglasica s Novom TV, umjesto njega kao voditelja “Red Carpeta” angažman su bili Dorijan Elezović i Monika. Na Novoj TV je pet godina radila u sklopu Red Carpeta, radila je u nogometno programu Loptomanija, na Hrvatskom radijskom festivalu te u informativnom programu. 

Nakon što se 2008. udala za sina Zdravka Mamića, Marija, povukla se s malih ekrana i posvetila obiteljskom životu. Razveli su se prije dvije godine, no Monika je i dalje posvećena odgoju sinova Josipa i Jakova te se rijetko pojavljuje u javnosti. 

Pročitajte više