Mo´Nique bijesna jer je Oprah intervjuirala njenog brata koji ju je godinama seksualno zlostavljao

OSKAROVKA i komičarka Mo'Nique izvan sebe je od bijesa zbog nedavnog intervjua koji je Oprah Winfrey napravila s njenim bratom koji ju je seksualno zlostavljao u djetinjstvu. Producenti su pokušali nagovoriti zvijezdu filma "Precious" na gostovanje u emisiji kako bi ispričala svoju stranu priče nakon što je njen brat, Gerald Imes, 19. travnja priznao Oprah da je zlostavljao svoju slavnu sestru kada je imao 13, a ona 7 godina te da je to trajalo nekoliko godina. Mo'Nique je o zlostavljanju unutar svoje obitelji progovorila još prošle godine u jednom američkom časopisu, ali sada je odbila gostovanje u Oprah showu jer ne želi biti "pijun preko kojeg se diže gledanost". Mo'Nique je prvi put bila u gostima kod slavne voditeljice prošle godine kada je pričala o ulozi u filmu "Precious".

"Kontaktirali su Mo'Nique još jednom zbog pojavljivanja u emisiji, ali glatko ih je odbila. Stoji pri činjenici da joj se nije svidio intervju koji je Oprah napravila s njenim bratom i to što je on lagao na nacionalnoj televiziji", rekao je izvor blizak glumici za RadarOnline. Gerald Imes došao je u emisiju s cijelom obitelji s kojom Mo'Nique nije imala kontakte već dvije i pol godine. "Mo'Nique vjeruje da se on nije promijenio i da je još uvijek prijetnja za druge ljude. Još uvijek se boji da bi on mogao napisati knjigu o njezinu djetinjstvu", kaže izvor. Brat popularne komičarke bio je osuđen na 15 godina zatvora zbog zlostavljanja djevojčice koja je postala njegova žrtva nakon Mo'Nique. Obitelj je navodno pokušala kontaktirati komičarku nakon intervjua, ali ona je odbila bilo kakvu pomisao na pomirenje s njima.

Oprah je tražila i dobila njeno odobrenje za intervju s bratom, ali ono što je oskarovku najviše naljutilo je činjenica da je Gerald lagao, a osim toga, smatra da slavna voditeljica u intervjuu nije pokazala dovoljno simpatije prema njoj kao žrtvi. "Zlostavljao sam je i izdao povjerenje svoje sestre, sestre s kojom sam krvlju povezan. Žao mi je Mo'Nique. Žao mi je", rekao je Gerald u showu i izjavio da je on također bio žrtva zlostavljanja, zbog čega je u 11. godini pio alkohol i drogirao se. Rekao je da se zlostavljanje odvijalo oko dvije godine te tvrdi da je dirao svoju sestru samo dok je spavala, što ona negira. Cijeli je intervju navodno razbjesnio Mo'Nique i ona navodno nije spremna oprostiti niti slavnoj voditeljici niti svojoj obitelji.

Pročitajte više