"Monstruozne je veličine": Na povećanje svog ponosa potrošio je 15 000 funti

Ilustracija:123Rf

AKO JE vjerovati novom dokumentarcu BBC-ja, povećanje grudi dobilo je konkurenciju - sve veći hit u svijetu plastične kirurgije je povećanje penisa.

25-godišnji Leon Pastana, britanski otac koji je pritom i u sretnom braku, za potrebe dokumentarnog filma otvoreno je progovorio o odluci da svoj "ponos" poveća na, kako kaže, monstruoznu veličinu.

"Mislim da svaki muškarac želi biti jači i veći. Ako ako ga možete povećati, zašto ne? Ni povećanje grudi nije neka potreba pa to žene ipak čine. Veće je bolje, svi to zapravo mislimo. Nije mi žao što sam to napravio, rezultat je fantastičan", govori Leon, koji je na dvije operacije potrošio 15 tisuća funti.

"Sada je porno veličine. Rekao sam im da želim monstruma i dali su mi ga", kaže Britanac.

Tijekom operativnih zahvata liječnici su mu u penis ubrizgali masno tkivo kako bi dobili na obujmu te su prerezali jedan od ligamenata. Kao rezultat toga Leonov je penis sada značajno deblji i duži za nešto više od 5 centimetara.

"Kirurg nije mađioničar, ako ti je minijaturan nećeš dobiti mrcinu, ali ako si prosječne veličine rezultat će biti super", kaže Leon, kojemu, kako kaže, prijatelji sada zavide.

"Najbolje je tijekom erekcije, jedva mi stane u ruku. Nakon operacije nisam mogao dočekati da maknu zavoje pa da vidim kako je ispao. Priznajem, sada se hvalim njime", dodaje Britanac. Ipak, tvrdi, na treću se operaciju ne bi odlučio jer želi da "stvari ostanu prirodne veličine".

Pročitajte više