Morana kad je ugledala studenta u Superpotjeri: Mlado meso, mljac

Screenshot: HRT

KOMENTAR Morane Zibar u prvoj epizodi kviza Superpotjera zasmetao je dijelu gledatelja.

"Mlado meso, mljac", rekla je Morana kad se pred lovcima pojavio 20-godišnji natjecatelj Mislav.

Dio gledatelja odmah je to prokomentirao na društvenim mrežama, pa čak i pod statusom petog lovca, Svena Marcelića.

"Bilo je baš dobro da lovkinja nije sve pokvarila krajnje bezobraznim komentarom. Nadam se da ste čuli i da ćete reagirati", napisala je jedna gledateljica, a Krešimir Sučević-Međeral javio se u obranu. "Sve me strah kakva će hajka nastati na Moranu do lipnja, ako je već nakon prvog komentara ovako", napisao je on, a gledateljica mu je odgovorila da je komentar bio "u najmanju ruku nepristojan".

Krešu naživcirao krivi odgovor

Inače, Morana i Krešo privukli su pažnju gledatelja nakon što je Morana krivo odgovorila na jedno pitanje.

Dok su se lovci borili protiv trećeg natjecatelja i bili u stisci s vremenom, dobili su pitanje: "Ono što je za Banjul Gambija, to je za Lusaku?" Morana je odgovorila Angola, no točan je odgovor bio Zambija, na što se iznervirani Krešo okrenuo prema njoj i ljutito joj rekao: "Zambija! Pusti mene!"

"Auuu, Krešina reakcija kad je Morana fulala", "Bit će svađe u garderobi", "Da je ovaj uzeo 20.000 eura, mislim da bi Krešo zadavio Moranu, "Ne bih voljela biti u njihovim prostorijama nakon snimanja", "Krešo baš ne može podnijeti da nešto ne zna" ,"Imam osjećaj da će se Morana sve manje i manje prijavljivat zbog Kreše, još i sjede jedno do drugog", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više