Morana o komentaru u Superpotjeri: Mislava sam kontaktirala da se ispričam ako treba

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

KAO što to obično i biva s novim emisijama u Hrvata, prva epizoda Superpotjere izazvala je brojne reakcije. Nekima je super, nekima je dosadna, nekima je prelagana, nekima smeta Krešina reakcija na Moranin pogrešan odgovor, neki se čude komentaru o "mladom mesu"... Sve u svemu, o Superpotjeri se priča te se čini da je privukla pažnju Hrvata.

O reakcijama i dojmovima nakon prve epizode upitali smo lovkinju Moranu Zibar čije se ime najčešće spominjalo na društvenim mrežama nakon prve epizode Potjere.

"Jako smo zadovoljni kvizom i reakcijama, a bit će i bolje kad se uigramo. Puno je izazovnije od klasične Potjere", kaže Morana za Index.

"Čula sam se s Mislavom"

Što se njenog komentara na 20-godišnjeg natjecatelja Mislava tiče, kaže sljedeće: "Nepotrebno napuhano. Igrača, kojeg znam s kvizova, komentirala sam kao 'mlado meso', ali u kontekstu lovac-lovina. Bez ikakvih seksističkih i uvredljivih primisli, naprotiv. Isto tako moglo je biti 'mladi mozak', 'mlada nada', ali, evo, izletjelo mi je ovo, a to je u woke doba od jednog manjeg dijela ljudi dočekano na nož. OK, kužim i zašto, ubuduće ću pažljivije birati riječi, iako je to teško pod adrenalinom."

S Mislavom se nakon kviza i čula.

"Mladog Mislava sam i kontaktirala da mu se ispričam ako treba. Čovjek se nasmijao i rekao: 'Ma ja to nisam ni shvatio u tom značenju, nije mi uopće ni palo na pamet, ali javnost uvijek voli tražiti dlaku u jajetu, nažalost'", objasnila nam je.

"Žao mi je što se sad više razvlače takve stvari ili famozni nepostojeći sukob između Kreše i mene, a ne činjenica da je Superpotjera odličan format i da smo bili najgledanija emisija u terminu", zaključila je Morana o svemu.

Pročitajte više