Mostarcu nisu dali ući u mirovinsko u kratkim hlačama pa se vratio u - haljini

Foto: Facebook

Parola je - snađi se. Staro pravilo najbolje opisuje situaciju koja se dogodila u u mostarskom zavodu za mirovinsko osiguranje. Zaštitar je jednom čovjeku zabranio ulaz u zgradu jer se pojavio u kratkim hlačama, ali Mostarac je našao urnebesno rješenje.

Nakon inzistiranja zaštitara da ne može ući u službene prostorije, muškarac je otišao u obližnji dućan, kupio haljinu čija dužina prekriva koljena, odjenuo je i takav se vratio u Zavod gdje je zadovoljio uvjete za ulazak u zgradu i mirno sačekao svoj red, javlja Bljesak.info.

Ljudi komentiraju: "Genijalno"

"Građani Mostara ili HNŽ-a, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti", napisao je Mostarac na Facebooku uz fotku na kojoj pozira u svom novom outfitu.

Gradani MOSTARA ili HNK ako trebate u zgradu PIO morate biti ovako obuceni a obuveni cipele ili opanke zvane kalose pozdrav nemojte zaboravit

Objavljuje Safet SemicPonedjeljak, 10. srpnja 2023.

"Ja mislila da si na psihijatriji. Ne daj Bože", "Rođak, treba malo kraća suknja i sve prolazi", "Hit si", "Bravo! Ovi nadobudni portiri misle da su bogovi", "Genijalno", samo su neki od komentara ispod njegove objave.

Pročitajte više