MTV cenzurirao nastup Maneskina zbog odjeće basistice, fanovi benda su bijesni

Foto: Instagram

TALIJANSKI bend Maneskin nastupio je na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards. Kao i inače, članovi benda pojavili su se u provokativnim izdanjima. Damiano je nosio hlače koje su mu pokazivale golu stražnjicu, dok je basistica Victoria de Angelis nosila majicu koja je prekrivala samo jednu bradavicu, dok je na drugoj imala naljepnicu.

Međutim, samo nekoliko sekundi nakon početka njihovog nastupa, kamere nisu prikazivale bend na pozornici, već prazna sjedala i to je trajalo otprilike 40 sekundi. Page Six piše da je MTV cenzurirao njihov nastup jer je Victorijin gornji dio otpao, zbog čega su njezine grudi bile potpuno otkrivene.

Victoria je prišla prednjem dijelu pozornice dok je gomila plesača okruživala bend. Svi su skakali i plesali, a njezin gornji dio stajlinga pao je oko struka. Ona je nakon toga samo nastavila svirati bas, zbog čega su se kamere, nakon praznih sjedala, vrtjele oko ostatka benda, izbjegavajući prikazati nju. 

Nakon što je video nastupa s dodjele nagrada objavljen na službenom YouTube kanalu MTV-ja, fanovi Maneskina kritizirali su ovu odluku televizije.

"Bili su nevjerojatni, ne mogu vjerovati da možemo vidjeti samo mali dio nastupa", "Organizacija je znala za odjeću i dopustila im je nastup, no kada je Victorijina majica pala, redatelj je doživio srčani udar. Upropastio si im trenutak", "Stvarno? Tako se nosite sa situacijom? Nema strateškog pozicioniranja kamere, samo odsijecanje i uništavanje izvedbe", "MTV nema problem prikazati Damiana bez majice, ali kad je Victoria u pitanju, to je cenzurirano? Nije da bi ona imala problem s time, uvijek je slavila svoje tijelo. MTV, u kojoj smo godini, ozbiljno?" samo su neke od kritika.

Pročitajte više