Muke za pjevača: Njegova bivša žena otišla na večeru s njegovom bivšom curom

TAYLOR SWIFT i Sophie Turner, bivše partnerice Joea Jonasa, bile su ovih dana u izlasku u New Yorku. Bile su na večeri, a potom su se zadržale na piću do dva sata u jutro, prenosi Daily Mail. 

Pjevačica je izašla u haljini i širokoj traper jakni, dok se glumica odlučila za sivi top i hlače. 

Joe i Sophie nedavno potvrdili razvod

Naime, Taylor i Joe bili su u vezi 2008. godine, a sa Sophie se pjevač oženio 2019. godine. Mnoge obožavatelje je nedavno iznenadila vijest da se slavni par razvodi. Jonas je podnio zahtjev za razvod braka u sudnici u Miamiju i angažirao je odvjetnika.

"Nakon četiri prekrasne godine braka zajedno smo odlučili prekinuti. Postoje mnoge priče o tome, ali ovo je doista zajednička odluka. Nadamo se da svi mogu poštovati našu privatnost i privatnost naše djece", napisali su Joe i Sophie u zajedničkoj izjavi.

>>Službeno je: Razvode se Joe Jonas i Sophie Turner, on podnio zahtjev za razvod

Taylor je pak prilikom gostovanja u emisiji kod Ellen DeGeneres otkrila da je Jonas prekinuo vezu s njom telefonskim pozivom od 25 sekundi. 

"Jednog dana ću pronaći nekoga stvarno, stvarno sjajnog, tko je pravi za mene. Kad nađem tu osobu koja je prava za mene, bit će divan i neću se ni sjetiti dečka koji je prekinuo sa mnom preko telefona u 25 sekundi kad sam imala 18 godina", ispričala je tada. Bivši par naposljetku je ipak ostao u dobrim odnosima.

Pročitajte više

 

Pročitajte više