Multimilijunaš (33) preminuo nekoliko sati nakon što je partijao u noćnom klubu

Foto: Facebook

MULTIMILIJUNAŠ Vivek Chadha iz Londona preminuo je samo dva mjeseca nakon što se na raskošnoj ceremoniji vjenčao s partnericom Stuttee Chadhom, piše Daily Mail. Imao je 33 godine.

Vivek se navodno srušio u stanu u središtu Londona u ranim jutarnjim satima u nedjelju, samo nekoliko sati nakon što je primijećen na tulumu u jednom ekskluzivnom noćnom klubu u Londonu.

"Nema riječi koje bi opisale što se dogodilo. U šoku sam i još uvijek pokušavam dokučiti što ću sada. Vjenčali smo se tek prije osam tjedana i bilo je prekrasno. Sada se moram nositi s gubitkom ljubavi svog života. Zapanjena sam i srce mi je slomljeno", rekla je Stuttee. 

Obitelj je u šoku

"U totalnom smo šoku i prerano nam je išta reći o Viveku i njegovim postignućima. Doći će vrijeme kada ćemo mu odati počast, ali trenutno je prerano za nas. Previše nas boli", rekla je njegova majka Jasbir.

Chadhi vjerojatno predstoji obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, iako bliski izvori navode da je milijunaš doživio srčani udar.

Tajkun je imao bliske veze s visokorangiranim članovima Konzervativne stranke, poput Davida Camerona i Therese May, te je vodio višemilijunsku kompaniju Nine Group, koja posjeduje nekoliko luksuznih hotela i pivnicu. Nedavno su sklopili ugovor i s lancem restorana Pizza Hut. 

Pročitajte više