"Muška kurva" otkriva što žene zaista žele u krevetu

Foto: Instagram

PITANJE "što žene žele u krevetu" od pamtivijeka muči muškarce diljem kugle zemaljske, a svoj odgovorio ponudio je jedan muški eskort iz Australije.

Ryan James muška je kurva iz Sydneya, za seks mu plaćaju žene sve dobi, a zarađuje od 400 do 6000 dolara (od oko 2500 kuna do otprilike 40000 kuna) što ovisi o usluzi koja može uključivati samo brzinski seks u hotelu pa sve do "romantičnog" vikenda.

Ono što žene žele su, baš i nije teško pogoditi, dobro društvo i osjećaj povezanosti, piše Unilad.

"Gotovo svaka žena koju vidim traži nešto društveno, a ne samo seks kao čin", kaže Ryan i nastavlja "muškarci su više fokusirani na seksualnu stranu. Naravno, i žene žele seks, ali puno vremena provodimo i pričajući."

Kaže i kako bi mnoge od tih žena mogle bilo gdje u baru "upecati" muškarca za seks, ali traže drugačije iskustvo. Imao je raznih klijentica, od nedavno razvedenih preko djevica pa sve do parova koji žele seks utroje.

Kad je u pitanju seks, žene žele da budu u centru pažnju. "Mnogi muškarci kad svrše, jednostavno se maknu, a one žele da njihovo zadovoljstvo bude na prvom mjestu", kazao je Ryan.

Odgovori se čine vrlo jednostavni i očiti, no čini se kako mnoge žene to ne dobivaju redovito - Ryan ne prima nove klijentice jer je u takvoj gužvi da jedva i ove stiže opsluživati...

Pročitajte više