Muškarac iz Varaždina koji je osvojio 80.000 eura na lotu: Obitelj mi nije vjerovala

Foto: Press

Glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije posjetio je sretni dobitnik iz Varaždina koji je jedanaesti dobitnik Jackpota u igri Sve ili Ništa ove godine. Za svoj dobitak u iznosu od 80.000,00 eura saznao je provjeravajući listić na aparatu na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije, a kad je svoju obitelj obavijestio o dobitku, isprva mu nisu vjerovali.

"Odmah sam svojima rekao da sam osvojio velik iznos na lotu, ali ih je vijest ostavila malo zbunjene. Nisu mi vjerovali kada sam rekao da nisam pogodio ni jedan broj, a da sam osvojio Jackpot", prepričao je sretni dobitnik.

U dvije godine 30 Jackpot dobitaka

Prvo izvlačenje igre Sve ili Ništa održano je 17. svibnja 2022. godine, a od tada je ostvareno čak 30 Jackpot dobitaka. 15 puta pogođeno je svih 11 od 22 broja, a 15 puta ni jedan broj. Drugi rođendan slave tako da svi igrači Sve ili Ništa imaju prilike osvojiti dvostruko veće dobitke druge, treće i četvrte vrste do kraja svibnja.

U jučerašnjem Bingo izvlačenju ostvaren je dobitak Bingo 39 u iznosu od 9537,63 eura. Listić je uplaćen u Sinju, na adresi Put Petrovaca 6.

Pročitajte više