Muškarac traži 12 milijuna dolara odštete od Jackassa: "Ostao sam radno nesposoban"

Screenshot: Youtube

OBOŽAVATELJI Jackassa koji su dugo čekali da se Johnny Knoxville i ekipa ponovo ujedine došli su na svoje jer u kina stiže Jackass Forever, ali samo nekoliko dana prije premijere neke od zvijezda novog filma našle su se u pravnim problemima zbog vratolomije koja je navodno pošla po zlu.

Kako je izvijestio TMZ, Michael Vicens-Segura tužio je Steve-O-a i Chrisa Pontiusa zbog ozljede glave koju je navodno zadobio dok im je pomagao u jednoj od vratolomija 2018. godine. Tvrdi da su njih dvojica pitala mogu li iskoristiti njegov jet ski za projekt koji su snimali u Portoriku, no tijekom vratolomije dogodila se nezgoda zbog koje je zadobio ozljedu glave koja mu je navodno ometala radnu sposobnost i prouzročila bol. Sada traži više od 12 milijuna dolara.

Vicens-Segura tvrdi da su Steve-O i Chris Pontius planirali upotrijebiti vozilo kao dio vratolomije u kojoj sjede na jet skijima, okrenutim u suprotnim smjerovima i pričvršćenim jednim bungee užetom. Zatim bi ubrzali da vide tko će prvi biti srušen sa svog jet skija. Sličan pothvat Jackass je napravio u prošlosti sa BMX biciklima, a izveden je u filmu Jackass: The Movie iz 2002. godine.

U tužbi Vincens-Segura tvrdi da je od njega "zatraženo da jedan od jet skija drži stabilno u vodi zbog valova tog dana", no kada je dvojac nagazio na gas, Steve-O-ovo bungee uže puklo je s pojasa pričvršćenog za njegova leđa, poletjelo prema Vincens-Seguri i udarilo ga "jako u stranu glave". Udarac je navodno ostavio veliku ranu.

Navodi da je morao biti prebačen helikopterom u bolnicu na hitnu operaciju te da je stavljen u medicinski induciranu komu zbog frakture lubanje i krvarenja u mozgu, među ostalim problemima. Tvrdi da je prošao nekoliko medicinskih zahvata i da je bio u "lošem stanju" tijekom procesa oporavka, a ima i nekoliko ožiljaka. 

Incident je također navodno utjecao na njegovu radnu sposobnost pa ne može raditi i jasno razmišljati. Tvrdi da još uvijek trpi bol, patnju i agoniju zbog onoga što se dogodilo. 

U međuvremenu, četvrti dio filma Jackass, Jackass Forever, u kina dolazi 4. veljače. Najnoviji dio serijala nastavlja format dokumentarnog filma svojih prethodnika, prikazujući Johnnyja, Steve-O-a, Pontiusa i druge kako sudjeluju u suludim vratolomijama. U filmu su gostovale i slavne osobe poput Machine Gun Kellyja, komičara Erica Andréa i repera Tylera The Creatora.

Pročitajte više