Muškarac u braku s dvije žene: Potrudit ću se da obje ostanu trudne istovremeno

Foto: Instagram

POLIAMORNI muškarac otkrio je kako želi da mu obje žene ostanu trudne istovremeno, kako bi mogle podijeliti to iskustvo.

Jimmy Silva (36) i ChaCha Sahagun (32) iz Kalifornije zajedno su više od desetljeća, a počeli su izlaziti i sa Summer Pelletier (26) nakon što su oboje pali na nju na jednom poslovnom sastanku 2012. godine.

Trojac je počeo izlaziti, ali godinama su držali vezu otvorenom i eksperimentirali, sve dok prošle godine u travnju Jimmy nije zaprosio obje djevojke koristeći dva dijamantna prstena izrađena od jednog kamena izrezanog na dva dijela.

U međuvremenu počeli su razgovarati i o širenju obitelji, a Jimmy je otkrio kako želi da mu obje supruge zatrudne istovremeno, prenosi Daily Mail.

"To je puno posla, ali napravit ću to", rekao je.

Jimmy je kleknuo pred djevojke na desetu godišnjicu veze s ChaChom u travnju 2019. Iako nisu ozakonili svoju vezu, ceremoniju vjenčanja održali su krajem godine i smatraju se supružnicima.

Iako su u predanoj vezi, svi priznaju kako ih privlače druge žene i ne isključuju mogućnost širenja svog ljubavnog trokuta, a nadaju se i kako će uskoro dobiti djecu.

Pročitajte više