Muškarci otkrili najbolja seksualna iskustva: "Nakon toga više nisam bio isti..."

Foto: Instagram

OPĆEPOZNATO je da muškarci vole seks, ali ovaj put su odlučili podijeliti intimna iskustva koja su ih doslovno oduševila.

Je li u pitanju bila ljubav, vještina partnerice ili okolnosti u kojima su se zatekli? Sudeći po odgovorima, bilo je od svega po malo.

Deset muškaraca ispričalo je za Cosmopolitan kako je izgledao najbolji seks koji im se ikad dogodio.

1. Upoznao sam slatku i pristojnu djevojku u jednom baru u Los Angelesu. Kad sam je odveo doma, rekla mi je da voli grublji i perverzniji seks. Nikad ranije nisam bio grub prema nekome u krevetu i bio sam prilično nervozan, no na kraju smo se odlično proveli. Držao sam joj ruke, vukao je za kosu, bacao po krevetu. Upoznala me sa stranom moje ličnosti za koju nisam znao da postoji i nikad više nisam bio isti.

2. Učinio sam to s dugogodišnjom djevojkom u ormaru za vrijeme posjeta njenim roditeljima. Strah da nas ne uhvate i spontanost cijele situacije učinila je to zaista posebnim doživljajem.

3. Nakon dočeka Nove godine odvezli smo doma njene pijane frendove. Kad smo se vratili, moja djevojka se pojavila u svilenom negližeu. Tražila me da preuzmem kontrolu i rado sam to učinio. Bili smo puni energije i kad smo završili, samo smo se srušili, umorni i znojni.

4. Najbolji seks mog života dogodit će se s osobom koju budem volio. Još ju nisam upoznao, ali i usputne veze su se pokazale zabavnima.

5. Svoju sam curu upoznao dok smo oboje bili na prvoj godini fakulteta. Dugo smo bili samo prijatelji, dok je jednom nisam pozvao na piće i na kraju izlaska smo se poljubili. Ni jedno od nas nije željelo da ostane na tome, pa smo otišli do mene. Učinili smo to tri puta, u kuhinji, pod tušem i u mom krevetu. Bilo je savršeno, jer smo oboje maštali o tome, a nismo znali da i druga osoba ima interesa. Ostavilo nas je bez daha, a dvije godine kasnije još smo zajedno i lud sam za njom.

6. Moja djevojka i ja smo imali seks utroje s djevojkom koju smo upoznali preko aplikacije. Oboje smo imali velika očekivanja i bili smo jako uzbuđeni, ali nismo mogli ni pretpostaviti koliko će nam dobro biti na kraju. Mislim da je to učinilo čuda za naš seksualni život.

7. Bila je jako napaljena i nije se libila reći mi što želi. Već je i to što nije samo ležala kao mrtva riba bilo odlično.

8. Nekoliko smo mjeseci bili zajedno kad sam prvi put morao otići na put. Kad sam se vratio čekala me već spremna za akciju. Zavezala se za krevet i poslagala seksi igračke na noćni ormarić. Poseksali smo se četiri puta te večeri na sve moguće načine. Nikad ranije mi ni s kim nije bilo ni približno tako dobro.

9. Najbolji seks mog života je bio kad me djevojka zamolila da ju zavežem i uzmem s leđa. Nisam to nikad ranije učinio, ali sam se brzo unio i oboma nam je bilo odlično.

10. Kad sam zaljubljen i vidim da je djevojka s kojom sam u krevetu izgubila kontrolu, uživam na sasvim novoj razini.  

Pročitajte više