Muskova bivša: Želim oko svoje 65. godine otići na Mars i tamo umrijeti

Foto: Profimedia

BIVŠA djevojka Elona Muska, glazbenica Claire Elise Boucher, poznata kao Grimes ispričala je za Wired sve o svojim planovima za stare dane. 

Na pitanje bi li jednom željela otići u svemir, Grimes je odgovorila: "Definitivno. Nadam se da ću umrijeti u svemiru. Željela bih otići dovoljno daleko, tamo gdje moje tijelo ne bi moglo podnijeti povratak. Ali možda bliže kraju mog života, negdje oko 65. godine." 

Smrt na Marsu 

"Mars bi bio odličan izbor. Nadam se da će do tada tamo postojati megastrukture jer bih voljela vidjeti jednu u svemiru. Otišla bih tamo i živjela ondje sve do svoje smrti", dodala je. 

Objasnila je kako je od planova mogu odvratiti jedino djeca i budući unuci ako je "zaista budu trebali", no i da će požaliti ako umre na Zemlji: Ako bih umrla u svemiru, pomislila bih: 'Živjela si sjajan život, uradila si sve ono što si željela.'"

U njezinoj ideji mogao bi joj pomoći bivši dečko Elon Musk, čija tvrtka SpaceX trenutno radi na raketi vrijednoj 3 milijarde dolara, a namijenjenoj prijevozu teških tereta i ljudi na Mjesec i Mars. 

"Vanzemaljska transformacija" 

Pjevačica se također već ozbiljno priprema za svoj izvanzemaljski život onim što naziva svojom "vanzemaljskom transformacijom".  

Grimes je već krenula sa stavljanjem ogromnih tetovaža po tijelu, koje bi trebale izgledati kao "prekrasni vanzemaljski ožiljci", a razmišljala je i da lice prekrije bijelom tintom i napravi vilenjačke uši. 

Pročitajte više