Muž hrvatske YouTuberice otkrio da je već bio u braku, zatucani fanovi u šoku

Screenshot: Youtube

JEDNA od najpoznatijih hrvatskih YouTuberica, Ivana Blažoti Mijoč, i njen suprug Dražen snimili su vlog u kojem otkrivaju kako su se upoznali. Kako je Ivana istaknula, to je tema koju su njihovi pratitelji najčešće tražili, a pokazalo se da na cijelu priču nisu bili spremni. Naime, jedna Draženova rečenica izazvala je čuđenje ljudi koji očito ne žive u 2019.

"Ja sam se bavio puno sa sportom, puno sa samim sobom, a razlog zašto nisam htio biti doma je bilo to što sam se rastao. To je prošlo godinu i pol dana", rekao je Dražen.

Pokazalo se da među njihovim pratiteljima ima dosta onih kojima je prihvatljivije biti u braku koji ne funkcionira, nego se razvesti.

"Ja premotavala nazad jer nisam bila sigurna jesam li dobro čula da se Dražen rastavio", započela je jedna žena.

"To mi je bio mali šok.. A ja mislila Dražen savršen", dodala je druga.

Drugi nisu mogli vjerovati što čitaju.

"Šta sad nije savršen jer je bio u braku?  Koje gluposti hahaha... Sigurno nije savršen, ali ne zbog toga...", napisala je jedna pratiteljica.

"I mene je malo iznenadila činjenica da je Dražen rastavljen, ali to je toliko nebitna stvar. Vas dvoje ste kao savršena puzzla, stvoreni jedno za drugo. Ti pogledi, te riječi, ta podrška i poštivanje, taj osmijeh na oba lica.... srce mi je puno čim vas vidim. Preslatki ste i hvala vam što uvijek širite ljubav", zaključila je druga.

Pročitajte više