Muž Marije Riesch: Lindsey Vonn je lažljivica koja je od moje žene htjela napraviti kuju



ODNOSI između dviju najboljih svjetskih skijašica i još ne tako davno velikih prijateljica, Lindsey Vonn i Marije Riesch svakim su danom sve lošiji.

Naime, nakon što je Amerikanka prije nekoliko dana putem Facebooka objavila kako više ne priča s Njemicom jer je, navodno, u više intervjua pričala vrlo negativno o njoj, stigao je i odgovor iz "stožera Riesch". No, nije se javila Maria, već njezin suprug i menadžer Marcus Höfl.

"Maria više ne želi komentirati svoj odnos s  Lindsey Vonn, ali laži koje je izrekla Lindsey ne mogu ostati bez odgovora. Ona je u svojim istupima željela predstaviti Mariju kao kuju, a zapravo je sama upala sve dublje u laži. Nije istina da je Maria ikad pričala ružno o Lindsey u intervjuima. Isto tako, nije točno ni da je Lindsey čestitala Mariji na osvajanju Velikog globusa. To se do danas nije dogodilo, nije čestitala ni Lindsey, niti itko iz njezinog tabora", rekao je Höfl njemačkim medijima, izrazivši sumnju u iskrenost prijateljstva između njegove supruge i američke skijašice.

Pročitajte više