Muž razbjesnio internet zbog onog što je predložio ženi nakon porođaja: "Odvratno"

Foto: Instagram

ŽENA iz Velike Britanije požalila se na internetskoj stranici Mumsnet da joj je suprug samo mjesec dana nakon što je rodila predložio da počnu živjeti u otvorenom braku.

Objasnila je da je suprug želio unajmiti stan u koji bi mogao dovoditi svoje druge djevojke i da ju je to emocionalno uništilo, ali da zbog karantene nema drugog izbora nego nastaviti živjeti s njim pod istim krovom.

"Rekao mi je da mu je teško biti vjeran i da bi unajmio vlastiti stan u kojem bi boravio od ponedjeljka do petka, a da bi mene i dijete posjećivao vikendima. Rekao je i da bi s drugim ženama imao samo seksualne odnose i da ne bi gradio emocionalne veze niti bi im kupovao poklone. Cijelu priču je završio time da će se financijski brinuti o meni i djeci i da ćemo mu uvijek biti prioriteti", ispričala je i priznala da se osjeća kao da ju je netko udario u trbuh.

Dodala je i kako joj je on naglasio da nema ništa protiv ako se i ona viđa s drugim muškarcima, ali pod uvjetom da ne spava s njima.

"Imam samo 30 godina. Volim ga i željela sam brak, ali sada mi se čini da trebam pobjeći što dalje od njega, priznati poraz i iz svega nešto naučiti, a nadam se boljoj budućnosti. Ipak, drugi dio mene pita se trebam li pristati na njegov prijedlog kako bih održala obitelj na okupu. Što vi mislite o svemu?" upitala je internetske korisnice na toj društvenoj mreži, a one se nisu suzdržavale u davanju savjeta.

"Znači, on se smije seksati s drugim osobama, a ti ne? Osobno bih bježala od njega glavom bez obzira da sam na tvom mjestu", "Riješi ga se, zaslužuješ bolje", "Wow. Kako odvratno. Što planira reći djeci kada ga upitaju zašto ga nema od ponedjeljka do petka? Mislim da već znaš što trebaš učiniti", pisale su.

Diskusija je uskoro uklonjena sa stranice pod opaskom da je dospjela u medije, ali ova zabrinuta majka ipak je na vrijeme dobila odgovore.

Pročitajte više