Muž seksi Danke iz "Andrije i Anđelke" usred svadbe učinio nešto neočekivano, i to zbog druge žene

Foto: Instagram

VJENČALI su se najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin, hrvatskoj publici poznata kao seksi Danka iz "Andrije i Anđelke".

>>>Dekolte do pupka i prorez do gaćica: Fatalna Danka iz "Andrije i Anđelke" preseksi je u vjenčanici<<<

>>>FOTO Udala se seksi Danka iz "Andrije i Anđelke", a svi još pričaju o njenoj ludoj djevojačkoj<<<

>>>Objavljena fotka s momačke večeri srpskog košarkaša i zaručnika seksi Danke iz "Andrije i Anđelke"<<<

>>>Teško je povjerovati što radi seksi Danka iz "Andrije i Anđelke" nekoliko dana prije vlastite svadbe<<<

>>>Seksi Danka iz "Andrije i Anđelke" udaje se za najboljeg srpskog košarkaša, a zna se i kad<<<

Par je detalje o svom vjenčanju skrivao do posljednjeg trenutka, a osigurali su i da paparazzi ne snime niti jedan trenutak svadbe pa čak niti priprema oko svadbe. Zato je mnoge iznenadio Teodosićev potez tijekom vjenčanja - on je sam objavio nekoliko fotki s vjenčanja na svom Instagram profilu, iako su srpski mediji pisali da par svoje vjenčanje pod svaku cijenu želi držati što dalje od očiju javnosti.

Miloš je pozirao sa svojom bakom Božidarkom Trifunović o kojoj se ranije mnogo pisalo u srpskim medijima jer joj je Miloš morao zabraniti da komentira njegov privatni život. Naime, dok je košarkaš još bio u vezi s kćerkom ratnog zločinca Arkana i folk pjevačice Svetlane Ražnatović Cece, Anastasijom, baka Božidarka je to potvrdila i izjavila da je on "veoma sretan, a da joj je snaha veoma lijepa", zbog čega joj je Miloš strogo zabranio da više iznosi detalje o njegovim vezama. 

Kada se saznalo za njegovu vezu s lijepom Jelisavetom baka Božidarka završila je na lijekovima za smirenje jer su se svi nadali da će upravo ona to potvrditi pa joj je telefon stalno zvonio. "Moja baka. Zvijezda medija", zato se našalio košarkaš ispod fotke s vjenčanja.

Osim s bakom Božidarkom, Miloš je pozirao i s glavnim kuharom te s košarkaškim legendama Milovanom Teofilovićem, Dušanom Ivkovićem te Dimitriosom Itoudisom.

Pročitajte više