Na crvenom tepihu srele se zaručnica i bivša žena Orlanda Blooma, ovako su reagirale

Foto: Profimedia

PJEVAČICA Katy Perry i australska manekenka Miranda Kerr susrele su se na crvenom tepihu jučer na 20. G'Day USA Arts Gali u Los Angelesu. Posebno je zanimljiva činjenica da je Katy sadašnja zaručnica glumca Orlanda Blooma, a Miranda je njegova bivša supruga.

Zajedno su pozirale fotografima

Perry je za događaj izabrala raskošnu suknju koju je iskombinirala s topom istog materijala, dok se Kerr odlučila za jednostavnu bijelu haljinu bez naramenica. Djevojke nisu skrivale oduševljenje kada su se srele te su zajedno pozirale fotografima s osmijehom na licu.

G‘Day USA Arts Gala organizira udruženje američkih Australaca, a njome se odaje počast doprinosu Australaca američkom showbusinessu. Miranda je bila jedna od dobitnica priznanja te večeri, a nagradu joj je uručila Katy.

Orlando započeo vezu s Katy tri godine nakon razvoda od Kerr

Inače, australska manekenka bila ju u braku s Orlandom Bloomom od 2010. do 2013. godine, a zajedno imaju 11-godišnjeg sina Flynna. Tri godine nakon njihova razvoda Orlando se krenuo viđati s Katy. Zaručili su se 2019. godine, a njihova kći Daisy rođena je u kolovozu 2020. godine.

Kerr i Perry odlično se slažu. Manekenka je u showu Drew Barrymore u studenom 2020. godine pričala o njihovom odnosu. "Kad je riječ o posebnim prilikama u kojima moramo biti zajedno, radimo kompromise kako bismo pronašli ono što je najbolje za cijelu obitelj. Uvijek razmišljamo što je najbolje za Flynna, a to je ono što je najvažnije", rekla je tada te dodala da se njezin sin jako vezao za Katy.

Pročitajte više