Na dan Massimove komemoracije HRT će emitirati glazbenikov zadnji koncert iz Arene

Foto: YouTube

PJEVAČ Massimo Savić preminuo je 23. prosinca u 61. godini, nakon kratke i teške bolesti, i to svega mjesec i pol nakon što je održao svoj posljednji koncert u zagrebačkoj Areni.

Umjetnik i cijenjeni glazbenik održao je u Areni 5. studenog 2022. godine svoj životni koncert i prvi samostalni u toj dvorani pred 13 tisuća obožavatelja. A snimku tog koncerta svi će moći gledati u petak 30. prosinca u 21:30 na Prvom programu HTV-a, koji je već emitirao jednu emisiju u čast prerano preminulog Massima.

Komemoracija u petak, sprovod u utorak

Podsjetimo, komemoracija će biti održana u petak 30. prosinca 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK bit će i Knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. "I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom", napomenuli su ranije iz Aquarius Recordsa.

Građani se od Massima mogu opraštati ispred Lisinskog. Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavateljima izašla u susret pa će mjesto ispred njezina ulaza, gdje se građani već danima opraštaju s omiljenim glazbenikom, biti dostupno za paljenje svijeća i polaganje vijenaca sve do 31. prosinca.

Pročitajte više