Na Fejsu osvanula anketa: Hoćete li glasati za Titovo dojenče ili djete božije?

Foto: Facebook

U DRUGOM krugu lokalnih izbora u Republici Hrvatskoj za prvog čovjeka grada Zagreba bore se Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro.

Kampanja se vodi i na društvenim mrežama, a na Facebook stranici Domovinski pokret Australia (ne radi se o službenoj stranici Domovinskog pokreta) pojavila se i zanimljiva objava. 

Naime, uz kolaž na kojem se nalaze dva kandidata, pozvani su oni koji podržavaju Tomaševića "Titovo dojenče" da ostave emotikon đavla, a oni koji su za Škoru "Djete božije" (pravopisnu pogrešku smo ostavili u obliku kako je napisana) da kliknu na emotikon srca. Fotografija se brzo počela dijeliti društvenim mrežama. 

"Bože spasi naš Zagreb", dodao je autor. 

Škoro je do pisanja ovog članka dobio dva srca, a Tomašević je u komentarima dobio samo jednog đavla. 

 

"Kaj se vi iz Australije petljate u Zagreb. Ako ga volite, ako mu želite dobro, pustite nas Zagrepčane da odlučimo u kakvom Zagrebu želimo živjeti", "Što vi u Australiji brinete tko će nam biti gradonačelnici ili lokalna uprava? Vi s time nemate NIŠTA. Dođite kao gosti na ljetovanje i bit ćete dobrodošli... Niti mi biramo vaše političare, vi birajte svoje, a mi ćemo svoje", "Brinite se o klokanima tamo... A Zagreb pustite onima koji žive u njemu", samo su neki od komentara ispod objave. 

Fotka se dijeli po društvenim mrežama, a neke je posebno iziritirala nepismenost autora. 


Pročitajte više