Na GoFundMe osvanula akcija za Amber Heard, uplaćivanje je brzo zaustavljeno

Foto: Profimedia

GOFUNDME je prekinuo prikupljanje sredstava koja bi trebala pomoći Amber Heard da isplati Johnnyju Deppu dio novca koji mu duguje nakon suđenja za klevetu.

Porota u Fairfaxu u Virginiji ovog je tjedna odlučila da bi Depp trebao dobiti više od 10 milijuna dolara odštete nakon što je Heard napisala članak u kojem je sebe opisala kao žrtvu zlostavljanja.

Sama Heard dobila je 2 milijuna dolara odštete za komentare Deppovog bivšeg odvjetnika, što znači da ukupno duguje svom bivšem suprugu 8.35 milijuna dolara. Nakon presude, na stranici GoFundMe je osnovana akcija prikupljanja sredstava pod nazivom Pravda za Amber Heard.

Akcija na GoFundMe imala je u cilju skupiti milijun dolara i tvrdila je da želi pomoći Amber da isplati Deppu ono što mu sada duguje presudom.

"Vjerujemo da su Amber i društvene mreže zaštitile zlostavljača. Kazna je veća od onog što ona ima. Tako je tužno što se uspio izvući sa zlostavljanjem. Presuda potpomaže to zlostavljanje. Ako možete, molim vas, pomozite joj. Imat će izravan pristup novcu. Njezini odvjetnici su obaviješteni", stajalo je u opisu akcije prije nego su je prekinuli.

Nije jasno koliko je točno trajala akcija prikupljanja sredstava, ali je zatvorena nakon što je GoFundMe utvrdio da ni Heard ni bilo tko u njezinom timu nisu kreirali stranicu. Glasnogovornik stranice za prikupljanje sredstava rekao je za TMZ da su uspjeli prekinuti akciju prije nego što je prikupljen znatan iznos novca.

Pročitajte više