Na internetu osvanula neuređena fotka Kardashianke, njen tim se trudi ukloniti je

Foto: Instagram

NA INTERNETU je osvanula neuređena fotografija Khloe Kardashian koju se tim najpoznatijih sestara svijeta sad jako trudi ukloniti.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Khloe pozira u tigrastom badiću. Fotografija nije uređena te prikazuje Khloeino lice i tijelo u prirodnom izdanju. Page Six piše da je potvrđeno da je fotografija autentična, no i da su kopije fotografije uskoro počele nestajati s interneta zbog prijetnji tima Kardashianki.

Kardashianke navodno zbog fotografije prijete i tužbama. "Fotografija Khloe je snimljena tijekom jednog obiteljskog okupljanja te ju je greškom objavio jedan od asistenata, bez autorizacije", stoji u priopćenju koje je stiglo američkim medijima, a koje potpisuje Tracy Romulus, šefica marketinga KKW Brandsa.

"Khloé na fotografiji izgleda prelijepo, ali riječ je o pravu vlasnika autorskih prava da želi uklanjanje slike koja nije namijenjena objavljivanju", dodali su.

Naime, opis uz fotografiju koja se dijeli zapravo je pozitivan. "Khloe je već prekrasna, ovo me ljuti, zašto mora toliko uređivati fotografije?" stoji uz neuređenu fotografiju koju možete pogledati ovdje.

Pročitajte više