Na koncerte ove zvijezde obožavatelji nose pelene da ne propuste nijednu pjesmu

Foto/Screenshot: EPA/TikTok

OBOŽAVATELJI pjevačice Taylor Swift kupuju i nose pelene za odrasle kako ne bi propustili nijednu pjesmu pop zvijezde na njezinim trosatnim koncertima u sklopu turneje Eras. Mnogi su to otkrili na društvenoj mreži TikToku gdje su podijelili svoja iskustva.

"Koliko sam se stresirala i koliko mi je vremena trebalo da nabavim karte... Kupujem pelene za odrasle jer ne planiram propustiti ni minutu koncerta", otkrila je jedna korisnica. Druga je pokazala kako se namučila da navuče pelenu ispod zlatne haljine.

@therealkatherine hit me up for the adult diaper plug 😂😂 #erastour #taylorswift #taylornation @taylorswift @taylornation #houstontaylorswift #erastourhouston ♬ original sound - katherine | latina creator
@madelinedolaway Most durable 😩 #taylorswift #erastour #diapers #forbes ♬ original sound - user3547902119361

"Nitko ne zna da zbog ovoga nosim pelenu", navela je još jedna obožavateljica koja se snimila na koncertu. Jedna je bila na nastupu Swift na kiši i napisala je: "Osip od pelene i noge u lokvi bili su vrijedni ovoga trenutka kada Taylor gleda ravno u nas."

@ilovejalepenochips #glendaletstheerastour #erastourtaylorswift #taylorswift ♬ our song sped up - songs !
@sillygrlera the diaper rash and trench foot was worth this moment of taylor looking right at us💕 #delulu #taylorswift #erastour #foxboroughnight2 #gillettestadium #gilletten2 ♬ original sound - caylee

Inače, pjesma You're Losing Me megapopularne Taylor Swift, koja još nije ni objavljena na streaming servisima, već trenda na TikToku i postala je jedna od trenutno najpopularnijih pjesama. 

Pročitajte više