Na Mirogoju održan posljednji ispraćaj ruske plesačice koja je poginula na Pelješcu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

NA MIROGOJU je održan posljednji ispraćaj Poline Golubeve koja je poginula u prometnoj nesreći na Pelješcu. Prijatelji i poznanici okupili su se kako bi se oprostili od ruske plesačice, uključujući i Marka Cibocija, člana žirija u Plesu sa zvijezdama, kojemu je ona bila plesna partnerica.

Nakon zagrebačkog ispraćaja njezino tijelo će biti prebačeno u Rusiju, gdje će biti sahranjena u krugu svoje obitelji, zahvaljujući donacijama koje su ljudi uplaćivali proteklih dana. Ciboci je ranije zamolio pratitelje na društvenim mrežama da doniraju sredstva za premještaj tijela njegove prijateljice iz Hrvatske u Rusiju i sredstva su prikupljena.

Iz Rusije se bila preselila u Hrvatsku

Podsjetimo, Polina Golubeva iz Rusije se bila preselila u Hrvatsku zbog ljubavi prema državi, a neko je vrijeme bila plesna partnerica Marku Cibociju. On se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostio od nje.

"Ti si bila i uvijek ćeš biti drago i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas", napisao je, između ostalog, Marko.

Pročitajte više