Na natjecanju ljepote djevojke ostale bez lenti, voditelj bez honorara

EVO nečeg čime se mi Hrvati ne možemo pohvaliti: skandal neviđenih razmjera dogodio se u utorak navečer u Beogradu, na ondašnjem izboru ljepote imena Miss Belgrejd Najt. Organizator događanja je, naime, pobjegao s izbora nešto sitno prije završetka i ostavio natjecateljice bez lenti, a voditelja bez honorara.

"Cijelo vrijeme nervozno obigravao splav"

Stanoviti Saša Novaković koji je na izboru predstavljao organizatora, Ekstrim Advertajzing, od samog početka izbora bio je nervozan, primijetili su okupljeni. Odnosno, šačica okupljenih, jer je "Novaković cijele večeri nervozno obigravao splav Otard", jer publike nije bilo.

Navodno je tek dvadesetak okupljenih promatralo defile šesnaest natjecateljica, a žiri sastavljen od poznatih osoba organizatori su premještali nekoliko puta s terase u lokal i obratno. Nakon što su ih konačno smjestili nedostajale su im olovke i papiri. Navodno su se morali dobrano pomučiti da do njih dođu.

Večer proveo proganjajući honorar

Lako nije bilo ni voditelju događaja, Vladimiru Stanojeviću. Za suvoditeljice uvalili su mu dvije potpune amaterke, a i sam po sebi već je bio nervozan jer nije dobio honorar koji mu je Saša Novaković obećao dati na ruke prije početka izbora. Navodno je čak i vrijeme svakog defilea proveo tražeći od Novakovića, koji bi svaki put prolongirao isplatu, svoj honorar.

Tijekom proglašenja pobjednice Novaković je pobjegao u nepoznatom smjeru. Voditelju je poslao sms poruku sljedećeg sadržaja: "Dugujem ti. Novac ćeš dobiti u roku sedam dana". Otada se nije javio.

Nagrada Missici: Putovanje u Rim

"Prvi put mi se dogodilo da ostanem kratkih rukava. Bilo mi je vrlo neugodno. Čovjek me vozao cijelu večer", komentirao je kasnije Vladimir Stojanović. Također, šokirani su ostali i članovi žirija. Jana Milić, Aleksandra Perović, Bane Vidaković i ostale zvjezdice pokušavali su zadržati pribranost i pružiti oslonac ionako nervoznim djevojkama, kojima je, kažu, jedini poticaj za sudjelovanje na ovom natjecanju bilo nagradno putovanje u Rim!

Nema lenti, nema vaučera

Međutim, djevojke su ostale i bez lenti i  bez vaučera za putovanje, a danas se na mobitele navedene  na webu organizatora nitko ne javlja. "Djevojkama samo preostaje nada da će doći vrijeme kada će se uvesti red u ovoj državi i kada više neće moći svatko organizirati ovakva natjecanja", sve redom  prenosi srpski Alo!.

Pročitajte više