Na Novu TV stiže novi show - Tko to tamo pjeva? Evo o čemu se radi

Foto: Press

NA NOVU TV stiže još jedan glazbeni show.

Od 15. ožujka s prikazivanjem kreće show Tko to tamo pjeva? Stručni panel čine Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić, koji će biti desna ruka natjecateljima u borbi za osvajanje novčane nagrade, a kako bi se nje domogli, kroz niz izazova morat će odgonetnuti tko od 9 tajnih pjevača dobro pjeva, a tko ne i to bez da ih prethodno čuju. U svakoj epizodi stalnoj postavi panelista pridružit će se i gostujući član, također osoba poznata javnosti.

"Divno je biti u novom showu koji  je narodan i donosi ljepotu, istinu, emocije i ljubav koja se prosipa u svakoj sekundi ovog vrhunskog i nevjerojatnog  iskustva. Tko to tamo pjeva? je definitivno show koji će vas zaintrigirati i zabaviti, a mene je oduševio. Nije lako biti u showu jer je zahtjevan i iziskuje i znanje i intuiciju, ali baš zato je životan i nevjerojatan", rekla je Alka Vuica uoči početka emitiranja showa.

Nižetić: Ovo je najluđi show u kojem sam sudjelovao

Luka Nižetić će također pokušati pomoći natjecateljima, a početku emitiranja iznimno se veseli. 

"Ovo je valjda najluđi format showa u kojem sam do sada sudjelovao, mislim to u najpozitivnijem smislu i to zbog dvije stvari, prva su panelisti i natjecatelji od kojih je svaki poseban, osebujan, a druga, radi se o showu u kojem se može dobiti novčana nagrada na temelju nečijeg antitalenta'', kazao je Luka i dodao:

''Gledatelji mogu očekivati neočekivano, puno glazbe, smiješnih situacija, zabavu. Meni je bar snimajući svaku epizodu bilo nestvarno veselo, a opet napeto i na trenutke emotivno. Jedva čekam da gledatelji vide i osjete atmosferu koja je vladala u studiju, uvjeren sam da neće htjeti propustiti niti jednu emisiju."

Ridjan je voditelj i ovog showa

"Osjećam se jako uzbuđeno i jedva čekam da krene emitiranje, jer ovo će biti najgledaniji show do sada na ovim prostorima za sve generacije, u to sam sigurna. Od showa gledatelji mogu očekivati dobru zabavu, puno smijeha, suza, famozne natjecatelje i naše tajne glasove koji će nam cijeli show začiniti i zapapriti. U ovom showu 'Dobro je loše, a loše je dobro' pomičemo granice zabave i očekujte neočekivano. Neka zabava krene", rekla je Gianna Apostolski.

"Jedva čekam da show počne jer je nešto najluđe na čemu sam radio! Kolege panelisti su sjajni, natjecatelji više nego zabavni i mislim da će se show svidjeti gledateljima. Moja uloga kao najmlađeg panelista je unijeti nemir i dramu na duhovit način, ali s obzirom na to da sam čovjek iz naroda - svakako mi je cilj pomoći natjecateljima da osvoje što više", najavljuje stand-up komičar Goran Vinčić.

Voditelj showa je Frano Ridjan.

Pročitajte više