Na ovoj fotografiji izgleda zdravo, a imala je opaku bolest: "Da sam bar znala"

Foto: Instagram

VODITELJICA Deborah James, koja pod imenom Bowel Babe na društvenim mrežama nastoji podići svijest o raku debelog crijeva, objavila je niz fotografija kojima želi dokazati da to što izgledate zdravo ne znači da jeste zdravi.

Deborah (37) iz Londona radila je kao voditeljica na BBC-jevom Radiju 5, a prije tri godine dijagnosticiran joj je četvrti stadij raka debelog crijeva. Otada na Instagramu dokumentira svoju borbu s bolešću.

Potaknuta 10 Years Challengeom na Instagramu je odlučila objaviti fotografije nastale neposredno prije nego što su liječnici izrekli dijagnozu koja joj je promijenila život.

"Kad pogledam stare fotografije, voljela bih da sam znala simptome. Želim reći da na svim fotografijama izgledam zdravo, no u to vrijeme krvarila sam tijekom velike nužde, bila sam stalno umorna i osjetila sam promjene u radu crijeva", napisala je.

Među fotografijama je i ona, nastala dva mjeseca prije dijagnoze, na kojoj je sa sestrom i bratom, ali i ona nastala tjedan dana prije na tulumu. Podijelila je fotografiju na kojoj grli muža 24 sata prije nego što joj se život promijenio.

"Na svim njima sam imala rak crijeva, uključujući i 6,5 centimetara velik tumor u sebi", napisala je.

Pročitajte više