Na ovoj fotografiji je fatalna Šibenčanka koja je zavela Brada Pitta?

Foto: Facebook

AMERIČKI mediji su se raspisali o fatalnoj Šibenčanki koja je navodno zavela Brada Pitta.

Tvrde da je riječ o zaposlenici hotela u kojemu je Brad odsjeo kada je nedavno posjetio Hrvatsku zbog ulaganja u uvalu Zablaće.

Radar Online misterioznu brinetu naziva slatkicom koja je slika i prilika Angeline Jolie te tvrde da je potpuno očarala Pitta za vrijeme posjeta Hrvatskoj. 

Ona se tada, navode Amerikanci, i fotografirala s njim, a mnogi nagađaju da je riječ o osobi s ove fotografije.

Otkad je Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod braka s Bradom Pittom, u medijima su se pojavila brojna nagađanja o uzroku raspada njihovog braka. Neki su tvrdili da je uzrok Bradovo navodno zlostavljanje djece te problemi s alkoholom i travom.

Ubrzo su se pojavile špekulacije o preljubu za koji su neki optuživali Pittovu glumačku partnericu Marion Cotillard, a zatim i mladu pjevačicu Selenu Gomez

Drugi tvrde da se par već duži niz godina nosi s problemima te da su čak i živjeli odvojeno, na suprotnim stranama vile. Angelina je navodno imala ogromnu želju ostvariti političku karijeru u Velikoj Britaniji, što je također kumovalo njihovom razvodu.

Sada je red došao na Hrvatsku, a vrijedi li ovdje ona "gdje ima dima, ima i vatre" ili je riječ o još jednom pukom nagađanju, tek će se vidjeti.

 

Pročitajte više