Na sajtu rijekepravde.hr je Gabi iz Svete Nedelje

Foto: rijekepravde.hr

AKO u svoj internetski pretraživač ukucate rijekepravde.hr, otvorit će vam se sajt o Gabrijelu Deaku, 36-godišnjem zamjeniku gradonačelnika Svete Nedelje. 

"Ne znate za koga glasati? HDZ-ov ministar vam je pogazio člana familije? Unatoč pojačanju u obliku Alke Vujice, SDP-ovci vam i dalje ne djeluju pretjerano sposobno? Niste dovoljno šizofrenični za MOST i DP? Ne budite blesavi! Imamo savršenog kandiata za vas", stoji u uvodu stranice o Deaku, kojeg u nastavku izlaganja na sajtu nazivaju Gabi.

Deak je na listi u šestoj izbornoj jedinici, a ekipa koja mu je napravila sajt potrudila se predstaviti ga u najboljem mogućem svjetlu.

Tko je ovaj tip?

"Gabi (36) je zamjenik gradonačelnika u Svetoj Nedelji - maloga, ali uspješnoga grada za kojeg je dosta vas već čulo, uglavnom kao središte Bugatti-Rimaca ili kao aktualno mjesto prebivališta Vuce, Stoke, Kristine Mandarine, Lane Klingor i roditelja Joška Gvardiola.

To je grad u koji Andrej Plenković dovodi Ursulu Von Der Leyen kad želi pokazati kako nešto u državi funkcionira. To je grad gdje je Gabi odrastao, svi ga znaju i gdje je rado viđen! No Gabi nije samo kandidat Svete Nedelje, on je kandidat za čitavu 6. izbornu!

Prije nego što je ušao u izbornu utrku, Gabi je radio u ugostiteljstvu, počevši kao pomoćni kuhar u Samoboru, on je polagano ali uporno napredovao do upravitelja korporativnih menzi na Trešnjivci. U međuvremenu je radio u nizu restorana diljem Zagreba i Zagrebačke županije", kaže biografija na sajtu.

"Nakon što su u Koroni zatvorili sve ugostiteljske objekte, Gabi se našao pred zidom i odlučio se aktivnije baciti u lokalnu politiku, iako je do tada već bio predsjednik gradskog vijeća Svete Nedelje, slijedeći korak je bio mjesto zamjenika gradonačelnika.

Sa svojim no-bullshit pristupom, ambicioznim projektima, ali skroz prijateljskim stavom, Gabi se brzo snašao! Gurajući ambicozne projekte i spretno hendlajući svakodnevne situacije. No da bi ostvario svoj potencijal i projekte u interesu šireg kraja, potrebna mu je stepenica više! I zato je on savršen kandidat za Hrvatski sabor", navodi se.

SDP nije uspio kupiti domenu

Nakon opsežnog predstavljanja Gabija, u kojemu se većinom izruguju s najvećim političkim imenima u državi, kreatori njegovog sajta osvrnuli su se i na domenu rijekepravde.hr.

"Ako vam ni ovo nije dovoljno argumenata, SDP je spičkao 1.1 milijun eura na kampanju koja još traje, a nisu htjeli zakupiti ovu domenu. Bilo bi jebeno urnebesno kad bi im se to obilo o glavu", poručuje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.