Na savršenim oblinama Irine Shayk svi kupaći kostimi jednako dobro stoje



PO MNOGIMA jedna od najseksi žena svijeta, zanosna ruska manekenka Irina Shayk, ponovno je pozirala u seksi kupaćim kostimima. Djevojka nogometne zvijezde Cristiana Ronalda ovog je puta seksi kampanju, u kojoj je još jednom pokazala svoje savršeno tijelo, snimila u Bruno Banani kupaćim kostimima te pokazala da na njenim zamamnim oblinama svi modeli badića jednako dobro pristaju.

Irina je poznata pod čak tri varijacije svoga prezimena - Shayk, Sheik te rodnim Shaykhlislamova, a rođena je u ruskom Emanzelinsku. "Selo u kojem sam odrasla bilo je toliko malo da nismo ni imali modne časopise", kazala je svojedobno ljepotica koja se proslavila kao zaštitno lice i tijelo marke donjeg rublja Intimissimi. Svijet ju je imao prilike vidjeti i među ljepoticama koje poziraju u bikinijima za prestižni časopis Sports Illustrated.

Karijeru modela Irina je započela nakon što je 2004. godine pobijedila na jednom lokalnom natjecanju ljepote. Godinu dana kasnije preselila se u Pariz te je počela raditi za Intimissimi i zamijenila brazilsku ljepoticu Anu Beatriz Barros. S njima je surađivala do 2009. godine. Tijekom godina je snimala kampanje i za La Perlu, Paciotti, Armani, a pozirala je i za katalog donjeg rublja Victoria's Secreta.

Pročitajte više