Na svadbi kćeri slavonskog poduzetnika pjevali Lepa Brena i Petar Grašo

Foto: D. Mirković/pozega.eu

Ovog vikenda u Velikoj kod Požege održana je svadba kakvu Slavonija još nije vidjela. Martina Ravlić, kći slavonskobrodskog biznismena Mate Ravlića, udala se za Darka Marijanovića, vlasnika hotela Scala u Vodicama, a uzvanike su zabavljali Lepa Brena i Petar Grašo, piše Požega.eu.

Uzvanici luksuznog vjenčanja uživali su u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, potocima vina i šampanjca, a da se vodilo računa o svakoj sitnici, svjedoče i zahvalnice, jelovnici i dekoracije ukrašeni inicijalima mladenaca u crnoj i zlatnoj boji, personalizirane čokoladice i brojni drugi detalji.

Okupljanje gostiju i razmjena zavjeta odvili su se na imanju u blizini Slavonskog Broda gdje je goste, uz tamburaše, zabavljao i Petar Grašo. Mladenka je odjenula vjenčanicu modne dizajnerice Matije Vuice, a mladenci su razmjenu zavjeta zapečatili puštanjem bijelih golubica.

Brena oduševila goste

Uzvanici su se nakon razmjene zavjeta uputili u salu u Velikoj, gdje ih je Lepa Brena zabavljala do iza ponoći. Gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su poželjeli i fotografije za uspomenu. Osim Brene i Graše, goste su zabavljali i Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, Glazbeni sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice koje su oduševile uzvanike.

Ovog vikenda se udala i Sofia Richie, kći pjevača Lionela Richieja. Udala se za Elliota Graingea, sina glazbenog mogula i direktora Universal Musica Luciana Graingea, na luksuznom vjenčanju na jugu Francuske koje već nazivaju vjenčanjem godine, ali čini se da nisu vidjeli njegovu slavonsku konkurenciju.

Pročitajte više