"Na trampu ću ići u minici i dekoltiranoj majici. Neću vas razočarati"

"NEIZMJERNO sam sretan što sam sve vas imao priliku upoznati i moram reći da ste me svi izuzev gospođice Marije, ili kako se već zove, ugodno iznenadili te da ćete mi jako faliti. Svima vam želim sreću i neka pobjedi najbolji, a svoj dukat ostavljam svojoj jedinoj voljenoj i ljubljenoj Simonici. Za gazdu kuće biram, naravno, nju", pisalo je u pismu Ante Gotovca koji je u petak izgubio u dvoboju s duelisticom Marijom Štrajh te tako napustio drugu sezonu showa kao prvi gubitnik.

"Od ovog trenutka, ja ću se savjetovati sa svima, znači, ako vas nešto zanima, hoćete mi dati neki savjet, recite mi ga, ali moj glavni savjetnik i moj glavni zamjenik na ovoj farmi za ovaj tjedan je Ivana", dodala je ovotjedna gazdarica koja je uz malo negodovanja ipak preuzela zadatak prošlotjedne gazdarice Ivane Paris. Osim osobne pomoćnice Simona kaže kako ima još jednu prednost, to što ona ide na trampu u minici i dekoltiranoj majci pa ih zasigurno neće razočarati.

"Meni je već dopizdilo njoj govoriti da napravi nešto"

Iako je Ante napustio Farmu, na farmi još uvijek nije zavladao mir. Kontroverzna Marija je ovog puta na svom putu naišla na Marinu Perezić te ju je toliko iznervirala da je Marija odlučila napustiti imanje. Rasplakanu Marinu zaustavio je Gego koji ju je nekoliko minuta uvjeravao kako nije vrijedno odbaciti sve zbog Marije. "Ona je negativka, a ti si pozitivka. Tu stoj", rekao joj je Gego i pritom je držao da ne krene prema izlazu.

Osim nesuglasica s Marijom, na meti trača se našla i Sonja Kovač. Otkako je došla, Sonja govori da je bolesna te većinu vremena provodi u krevetu. Ta cijela situacija je najviše zasmetala Ivani koja je rekla kako ju je nekoliko puta zamolila da pomogne u kuhinji, a ona je nastavila trčkarati od prostorije do prostorije i nije ništa napravila. "Meni je već dopizdilo njoj govoriti. Ne znam što da radim", rekla je nezadovoljna Ivana koja dodaje kako bi se Sonja trebala spustiti na zemlju.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više