Na Twitteru objavila da traži izgubljenog brata, nije vjerovala što se dogodilo

Foto: Twitter

SANELISIWE SANI XABA pokušala je pronaći svog brata, a u tome joj je pomogao Twitter. Zahvaljujući nekoliko tisuća retvitova, 27-godišnjakinja iz Johannesburga u Južnoj Africi tvrdi da je uspjela doći do brata.

Njena prva objava sadržavala je nekoliko detalja o njenom odavno izgubljenom bratu, uključujući njegovo ime, mjesto rođenja i ime njihove majke. "Ja sam tvoja sestra. Molim vas dijelite i pomozite mi naći mog brata. Trebam ga", napisala je.

Na sreću, jedan pratitelj koji je prepoznao ime došao je u kontakt sa Sanelisiwe i prije nego što je mislila, upoznala je svog brata bez kojeg je ostala kad ga je njegov otac odveo.

"Protrnula sam. Objavu sam napisala oko pet sati popodne, a kad sam se probudila iduće jutro - boom. Netko tko ga zna. To je netko tko je odrastao s njim. Nisam mislila da će ići tako brzo. Istog dana sam upoznala svog brata, ima 34 godine", otkrila je djevojka za Metro te dodala da ne može vjerovati da se sve to stvarno dogodilo.

Sanelisiwe, koja se u Johannesburg preselila s ciljem da pronađe brata, istaknula je kako su njih dvoje živjeli samo 30 minuta udaljeni jedno od drugoga. Njenog brata koji želi izbjeći medijsku pažnju u ovom trenutku, otac je odveo prije nego što se njegova sestra rodila.

Pročitajte više