Načelnik Pirovca: Otkazujemo koncert Leta 3 zbog izjava o Hajduku i napada na Livaju

Foto: EPA

NAČELNIK Pirovca Ivan Gulam objavio je kako koncert Leta 3 otkazuju zbog Prljinih izjava o Hajduku.

"S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procijenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati", napisao je Gulam u objavi na Facebooku.

"Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje", dodao je na kraju objave.

Let 3 - otkazujemo nastup u Pirovcu. S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja...

Posted by Ivan Gulam on Thursday, June 8, 2023

Livaju vrijeđali na treningu reprezentacije

Podsjetimo, na otvorenom treningu hrvatske reprezentacije na riječkoj Rujevici, koji je pratilo oko tisuću ljudi, nekolicina gledatelja počela je vrijeđati Livaju. Nogometaš se nakon svega odlučio povući iz reprezentacije. 

Također, prije mjesec i pol dan, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku "neka se momci naviknu" i tako razbjesnio hajdukovce. Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku klincima iz Hajduka.

Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, Prlja je odgovorio. "Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav", napisao je.

Pročitajte više