Nadrealni komentari na objavu šatoraškog popa: "Oklagijom na muško s usisavačem"

Foto: Facebook

"GDJE su nestali muževi?" pita se na Facebooku pater Ivan Ike Mandurić, u podužem postu u kojem svojim sljedbenicima još jednom crta kakav bi društveni poredak trebali imati u svoja četiri zida. I dok se neki zgražaju, njegovi fanovi su oduševljeni jer je, kako kažu, "rekao ono što godinama nisu znali artikulirati".

Ironično, pateru koji piše o tome da muškarac ne bi trebao stalno biti uz svoju ženu te da je u vlastitom domu "inferioran ženama" na Facebooku plješću i čestitaju uglavnom - žene. Komentare prenosimo u izvornom obliku, bez lekture.

"Kad bi ja vidila muško sa usisivačem, točno bi ga oklagijom", ponosno će jedna paterova pratiteljica. "Trebamo prave muškarce na pravim mjestima! Moj je desetka u nogometu!", oduševljeno će druga.

"E ovakvog muškarca ja želim, i dok ga ne nađem neću ga ni imat, jer ženi koja nosi Krista u srcu njonjavci nikako nisu privlačni. Žena koja je zaljubljena u Krista želi ratnika, lovca, fajtera", ustvrdila je još jedna paterova simpatizerka.

"Neka su ovo nova vremena s kojima se bas i nemožemo pohvaliti", zaključuje jedna istomišljenica patera Mandurića.

Oglasilo se i nekoliko muškaraca oduševljenih paterovim stajalištima. "Ovo je točno to što pokušavam godinama reći ali nisam znao tako dobro artikulirati. Najviše me boli kada moji frendovi branitelji to ne razumiju i kažu da su oni svoje odradili", piše jedan pratitelj. "Muškarci će shvatiti, šimleše neće. Razina testosterona u muškaraca rapidno pada iz desetljeća u ono sljedeće ta nije ni čudno da imamo sve više homoseksualaca", informirano tvrdi jedan paterov sljedbenik.

Pročitajte više