Nagradna igra: Osvojite ulaznice za zagrebački koncert Zdravka Čolića

VELIKI ljubimac, ali i ljubitelj žena, Zdravko Čolić 8. ožujka nastupit će u Areni Zagreb. Zagrebačka ga je publika posljednji put vidjela prije pet godina u Velikoj dvorani Doma sportova, a prošle je godine napunio pulsku Arenu. Kako su organizatori iz agencije Gramofon već najavili, Čolićev će koncert biti jedna od najskupljih glazbenih bajki na ovim prostorima jer pjevač u hrvatsku metropolu stiže u pratnji gudača, balerina i pratećeg benda, tako da će se na sceni tijekom trosatnog koncerta izmjenjivati tridesetak ljudi.

Zagrebačkoj publici na Dan žena, osim svojim starim i novim hitovima, Čolić će zahvaliti i lijepom gestom. Šuška se kako će svaka posjetiteljica koncerta na dar dobiti crvenu ružu, a na ulazu u Arenu dijelit će se i Čolini DVD-i na poklon. Nakon koncerta u Areni, kojemu se iznimno veseli, Čolić priprema i veliki nastup 2. svibnja u pariškoj Olympiji.

Nagradna igra

Index i zagrebačka agencija Gramofon vode vas na koncert posvećen ženama i ljubavi. Za naše čitatelje rezervirali smo 50 ulaznica, a dvadeset i pet sretnika osvojit će po dvije karte ukoliko odgovori točno na sljedeće pitanje. Koji je glazbeni umjetnik napisao Čolićevu pjesmu "Sačuvaj me, Bože, njene ljubavi". Točan odgovor pošaljite elektronskom poštom na index.nagrada@gmail.com s naslovom "Zdravko Čolić u Areni". Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, grad, kontakt broj), jer nepotpune mailove ne možemo uzeti u obzir. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, početkom ožujka obavijestiti mailom. Sretno!

Pročitajte više