Nagradna igra: Seksi Chippendalesi spremni za skidanje

U POČETKU je Chippendales bio losanđeleski noćni klub, da bi kasnije to ime preuzela skupina nabildanih muškaraca koji putuju svijetom i održavaju erotske showove. Muška striptiz atrakcija dolazi u Zagreb, točnije u Tvornicu kulture gdje će 30. listopada samo za dame napraviti još jedan u nizu svojih uzbudljivih i egzotičnih nastupa. Chippendalesi su sinonim za glazbeno-scenski spektakl koji striptiz dovodi do visokobudžetnog showa s vrhunskom koreografijom, a zamamnim pokretima svojih mišića ti muškarci izazivaju pravu euforiju među ženskom publikom. Prema riječima jednog od plesača, "njihov show ženama pruža dvostruko zadovoljstvo - nakon što ih odgledaju, žene idu kući svojim muževima i dečkima i tek onda počinje prava zabava!".

"Zločesti dečki iz susjedstva koji znaju sve ženske tajne"

Chippendales klubovi otvoreni su diljem svijeta, a najpoznatiji su u New Yorku, Londonu, Hamburgu, Philadelphiji i Floridi. Ipak, njihovi najbolji nastupi se mogu vidjeti u Las Vegasu. Chippendalesi su tu riječ opisali kao chip-pen-dale, odnosno "grešnici sa šarmom pravog školarca" ili "zločesti dečki iz susjedstva koje žele sve žene, oni to znaju kao što znaju čuvati sve ženske tajne". Ukoliko želite pogledati seksi američke stripere koji u svoje atraktivne nastupe uključuju elemente plesa, pjevanja i striptiza nacrtajte se ovog četvrtka u Tvornici kulture točno u 20 sati kad će skupina čistih mišića zagolicati maštu svake djevojke i žene koja će se naći u publici, pritom plesom i stezanjem mišića titrati njihove erogene zone. Ulaznice možete kupiti u Tvornici kulture, na Eventim prodajnim mjestima i u Profil Megastoreu po cijeni od 190, 220 i 300 kuna.

Nagradna igra

Index.hr vas nagrađuje jednom ulaznicom za ovaj atraktivan i uzbuđujući spektakl, a sve što morate napraviti je na e-mail adresu index.nagrada@gmail.com poslati svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt broj). Mail naslovite s "Chippendales - Tvornica kulture". Ne zaboravite navesti sve vaše podatke jer nepotpune mailove nećemo uzeti u obzir. Najbrže ćemo o nagradi, kao i njezinu preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

L.V.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više