Nahranio gladnu djecu s ulice, a onda je dobio račun koji ga je iznenadio

Foto: 123rf

ČESTO ni ne stignemo razmišljati o drugima, posebno o nekome tko je na drugom kraju svijeta. Ipak, i malim znakom pažnje možemo nekome popraviti dan. Tako se vijest o Indijcu Akhileshi Kumaru proširila svijetom zbog njegovog nesebičnog čina.

On inače radi u Dubaiju, a kada je zadnji put išao poslovno u Indiju susreo se s gladnom djecom na ulici - dok je njega čekala obilna večera u hotelu. Nije tu sliku mirno mogao gledati pa je mališane, brata i sestru, pozvao da mu se pridruže za stolom. Poslušni i zahvalni, klinci su oprali ruke i naručili što god su htjeli, a kada su završili pristojno su se zahvalili i otišli. 

Akhilesh Kumar just for your infoProud of you dear Keep going#bringbackhumanity

Posted by Muzammil Muhammad Ali on Thursday, January 21, 2016


No možda je najveće iznenađene Kumar doživio kada je zatražio račun.

"Nemamo kalkulator kojim bismo naplatili humanost. Neka ti dobro dobrim bude vraćeno!", bila je poruka na računu. Iako je Indijac račun htio podmiriti, večera je ipak išla na račun kuće, a njegova se priča o dobrom djelu proširila na društvenim mrežama.

Ipak nije sve tako crno, zar ne?

സോഷ്യല്‍ മീഡിയയില്‍ വൈറലായ ഹോട്ടല്‍ ബില്ലിന് പിന്നിലെ യഥാര്‍ത്ഥ കഥയെക്കുറിച്ച് അഖിലേഷ് കുമാര്‍ വെളിപ്പെടുത്തുന്നുCourtesy : Manorama news(y) Malayalam Varthakal

Posted by Malayalam Varthakal on Friday, January 22, 2016

Pročitajte više