Najbogatiji čovjek svijeta i njegova zaručnica privukli poglede na Oscar afterpartyju

Foto: Profimedia/EPA

Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez pozirali su na crvenom tepihu na afterpartyju Vanity Faira povodom dodjele Oscara 2024. Milijarder se pojavio u klasičnom crnom smokingu, a njegova zaručnica odjenula je prozirnu crvenu haljinu s dubokim dekolteom.

Inače, osnivač Amazona (60) od prošlog je tjedna ponovno najbogatiji čovjek na svijetu. Zaručen je s bivšom TV voditeljicom s kojom je ovog ljeta bio u Hrvatskoj. Jeff se u Lauren zaljubio 2019. godine zbog čega je došlo do kraja njegovog 25-godišnjeg braka sa suprugom MacKenzie.

Tad se šuškalo da je Bezosa ta ljubav koštala polovice bogatstva jer s MacKenzie nije imao potpisan predbračni ugovor. Ipak, nagodili su se tako da je MacKenzie dobila 38.3 milijarde dolara. I 54-godišnja Lauren je u to vrijeme bila u braku. 

Hrvatskom plovili na jahti od 500 milijuna dolara

Za prvog supruga Patricka Whitesella udala se 2005., a počeli su odvojeno živjeti 2018. godine. Dok je bila u braku s Whitesellom, par je bio u vrlo dobrim odnosima s Bezosom, a više su puta viđeni zajedno na raznoraznim eventima. 

S Bezosom nije ušla u vezu sve dok nije prekinula s Whitesellom, a Patrick i MacKenzie mjesecima su navodno znali za njihovu vezu. Nakon pet godina javno objavljene veze, par se zaručio. Sanchez je licencirana pilotkinja, a uz nju je i milijarder počeo upravljati helikopterom.

Podsjetimo, Bezos i Sanchez su u kolovozu prošle godine uživali na dubrovačkom području ploveći jahtom od 500 milijuna dolara. S njima su bili i Katy Perry, Orlando Bloom, Usher, ali i omraženi Scooter Braun.

Pročitajte više